Pilguheit Adven Eesti AS-i kaasaegsesse kontorisse - 10 fotot

Adven Eesti AS-i uus ja kaasaegne büroo sai projekteeritud ja ehitatud vana tootmishoone kandekarkassil, millele anti uus elu. Sisearhitekt Marit Kruus sidus oma loovate ideede ja mitmete leidlike detailide abil ühtseks tervikuks Adveni nägemuse tänapäevasest rohelisest kontorist ning COMBICONi oskused neid teostada.



Trepihalli ilmestab tammespoonist dekoorpaneelidega samblasein, mõlema korruse fuajeedes loovad hubasust puitpaneelid ning Adveni brändi aktsenttoonides kangad põrandatel ja mööblil. Ettevõtte tunnusgraafikat on kasutatud mitmel pool, ka kõrgendatud helikindlusega koosoleku klaasseintel. Peensusteni läbimõeldud lahendused moodustavad ühtse terviku ja loovad töötajatele hubase ning mõnusa töökeskkonna.

Rohelist energiat propageeriv ning keskkonnasõbralikke ja jätkusuutlikke energialahendusi rajav Adven kasutab oma kontori energiavajaduse katmiseks suures mahus rohelist energiat, ammutades seda hoone katusele rajatud päikesepargist.










Fotod: Mari Pukk (Mari Foto OÜ) ja Silver Raidla


Eelmine
Algas Kentmanni 28 kortermaja ehitus